Sekretesspolicy Privacy policy

Jag behöver skriva en sekretesspolicy för att appen ska funka. Personligen tycker jag det är lite onödigt, det är ju redan klargjort på de övriga sidorna och man förstår i varje steg vad som görs och vad saker används till men ok:

Du som har en loppis

(eller annan spännande verksamhet som du vill visa upp på Loppisportalen)

Informationen som visas på siten är den informationen du skriver in under ditt konto som har med plats, adress, verksamhet etc. Det är ju hela idén bakom siten, så det vore ju märkligt om den inte gjorde det. Informationen används bara till att visa saker på siten och i appen och kommer inte användas till något annat eller säljas vidare. 

Du som besöker Loppisportalen eller använder appen

Du kommer tillfrågas om du vill att siten eller appen, ska få använda din GPS-signal för att kunna hitta Loppisar (och andra spännande verksamheter) i närheten. Det sparas givetvis ingenstans där det kan kopplas ihop med en speciell användare, skulle möjligen kunna tänka mig att spara sökningar i framtiden för att få statistik över hur och var folk använder appen, men i så fall är det givetvis helt anonymiserat och så.

Om du inte tycker det här verkar ok?

Använd inte siten eller appen. Om du har en loppis eller annan spännande verksamhet så är det normala förfarandet att om du stänger ner ditt konto så finns informationen kvar, eftersom man kan stänga ner sin verksamhet i perioder eller vilja öppna igen senare. Kontakta mig om du skulle vilja plocka bort ditt konto helt och inte lyckats göra det själv. mattias@loppisportalen.se