Om Loppisportalen

Loppisportalen är en plats för att hitta loppisar, antikhandlar, handarbetsbutiker, marknader och auktioner på ett lätt och smidigt sätt. 

Loppisportalen har funnit i lite olika skepnader och har varit något som växt fram från när jag lärde mig programmera igen. Jag ville helt enkelt ha en bra site för att hitta loppisar när jag var ute och rörde på mig. Ambitionen är att ha en sida med aktuella loppisar på, det är inte helt lätt men det bygger på att de som har loppisarna själva sköter sina sidor och stänger av dem när de inte är öppna för säsongen eller stängt för gott. 

Hur lägger man till en Loppis?

Först fixar man ett konto genom att lägga till sig här.

Det skickas ut ett mail till adressen man använder där som har en länk man får klicka på för att verifiera sin mailadress. Ja, de är lite omständigt, men det gör att man slipper massor med skräp och folk som vill vara roliga och så.

Sen är det bara att logga in och fylla i adresser, lägga till bilder, nyckelord och sånt som gör att din loppis blir hittad. 
Om det är en tillfällig loppis är det bra om du fyller i datumet för när den ska stängas så inte folk kommer dit och blir ledsna för att det inte är någon loppis. 🙂

Jag ska fixa en liten instruktionsvideo snart, det ligger på min ganska långa todo-lista, men jag kommer nog dit snart.