Nu blir det en helt ny Loppisportalen, 3.0 närmare bestämt. Det har varit 2 varianter tidigare, men nu har det byggts om rejält! 🙂

Allt är nytt, tidigare versioner har behållit samma databas, men nu är allting överflyttat till Wordpress för att det ska bli enklare att bygga vidare, lättare för er som använder Loppisportalen att ändra och fixa med era egna små sidor och det kommer bli snabbare, snyggare, bättre sökoptimerat och en massa andra saker som kommer med att den använder Wordpress istället för det jag byggde själv en gång i tiden. 

Vad måste jag som har loppis göra för nåt då?

Egentligen ingenting. Du kommer få ett mail med ett nytt lösenord, men du kommer också kunna gå in på https://loppisportalen.se/wp-admin/ och bara knacka in din mailadress för att få ett nytt lösenord. 

Det som kan vara bra att göra är att gå in och kolla över adresser och andra kontaktuppgifter, det var uppdelat på län förut vilket blev lite konstigt för de flesta tänker i kommuner, så jag har försökt ändra det med listigt kodade när jag flyttat över saker, eftersom det involverar lite olika datorer, moln och tjänster som är maskiner så blir det inte alltid rätt. Men det finns en bra knapp nu när man loggar in på sitt konto för att hämta det mesta i informationsväg. (Text kartan som var 90% av det som jag måste supporta folk med, nu ska det funka bara genom att trycka på en knapp. 🙂 )